Leasing pentru Echipamente Agricole impreuna cu

SilotekAgro vine in intimpinarea clientilor sai deschizand o colaborare cu IdeeaLeasing pentru a va oferi servicii de finantare avantajoase, la o dobanda de doar 0,99%.

IdeeaLeasing are 15 ani de experienta in oferirea serviciilor de finantare, asigurand premisa ca pot oferi solutii de finantare potrivite pentru planurile dumneavoastra.
Apeland la serviciile de finantare, va puteti permite achizitionarea celor mai diverse tipuri de utilaje agricole. Exista solutii de finantare conforme cu subventiile din bugetul national sau cele obtinute de la UE. Expertiza IdeeaLeasing in recunoasterea privind caracterul sezonier al acestei industrii, are avantajul consilierii pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de programe cu plati adaptate (plati diferite iarna fata de platile de vara, spre exemplu).
Aceste servicii de finatare agricultura sunt la dispozitia clientilor atat persoane juridice, cat si persoane fizice autorizate.
Finantarea agriculturii are scopul de a minimiza sarcina financiara a afacerii dumneavoastra pe perioada de rambursare.

De retinut:

  • Perioada de finantare variaza de la 1 la 5 ani
  • Se ofera leasing financiar in EURO pentru pentru toate tipurile de echipamente destinate agriculturii, in acord cu specificul industriei
  • Se poate opta pentru un sistem de plati sezoniere
  • Exista un program de plata pentru minimizarea ratei reziduale a finantarii pe termen lung
  • Conditii exclusive de finantare în cazul unui numar mare de echipamente agricole
  • Beneficiati de asigurare inclusa pentru bunurile finantate, prin IDEA Broker de Asigurare, cu asiguratori de renume, în conditii preferentiale

SilotekAgro cauta incontinuu sa perfectioneze serviciile in agricultura
pentru a oferi clientilor sai tot sprijinul posibil.
Multumim ca apelati la serviciile noastre!

man